Villa Marinella

Prijzen en voorwaarden

Reserveren

Contact

Routebeschrijving

ELBA

un autre groupe

HET EILAND ELBA - Het door de Grieken genoemde "Aethalia" was lange tijd bezet door Etrusken en Romeinen. Het eiland is met 224km2 en 147 km kustlijn met goudgele stranden, de "Parel van de Toscaanse zee". De wilde schoonheid en de geschiednis maken van het eiland Elba een ideaal toevluchtsoord voor een ontspannende vakantie van cultureel belang, onder andere door de korte maar belangrijke periode van Napoleon zijn regentschap.
Vandaag de dag biedt het eiland alle moderne faciliteiten op het gebied van sport en recreatie en gastronomische gastvrijheid aan. Er is een gratis shuttle bus waarmee u diverse stranden kunt bereiken.VILLA MARINELLA

un groupe

VILLA MARINELLA ligt op 40 meter van zee en 800 meter van de stranden van "Porto Azzuro", een schilderachtig vissersdorp, en kijkt uit op de prachige "Mola" baai, uiterst geschikt voor plezierboten, zeilen en waterskieen.

DE APPARTEMENTEN

un autre groupe

Villa Marinella bestaat uit kleine, volledige uitgeruste appartementen van 2 tot 5 bedden, onafhankelijke tuin of terras, parkeergelegenheid, etc. Vanaf de Villa is er een prachtig uitzicht over de baai van Cala di Mola, het fort Foccardo (1678) en Capoliveri. Mooie stranden en geisoleerde baaitjes zijn gemakkelijk en snel bereikbaar per auto.

fotoos van de appartementen